Home    Berichten    Agenda    Over ons    Lidkoren    Nieuwsbrief    Contact    interne berichten

 
 

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 

 
Berichten
Uitnodiging PCN voor Venray

Beste dirigenten, bestuurders en koorleden van Pueri Cantores-koren,

Binnenkort ontvangen jullie weer de nieuwsbrief over het wel en wee van PCN. Daar zal ook worden ingegaan op de inhoud van deze brief.

Waar gaat het over?

Zoals bekend is de Algemene Ledenvergadering in oktober 2014 helaas niet doorgegaan. Niet alleen het bestuur van PCN was hierover zeer teleurgesteld, ook het koor dat ons zou ontvangen (de Zangers van St. Frans te Venray) waren niet blij.

Ondertussen hebben zij niet stil gezeten en iets bedacht om zoveel mogelijk leden van de Pueri-koren bij elkaar te krijgen.

In het weekend van 14 en 15 november 2015 worden zoveel mogelijk Pueri-koren in Venray verwacht om met elkaar en zelfstandig te musiceren.

Over de exacte inhoud van deze twee dagen is nog niet veel te zeggen (er zullen natuurlijk concertjes plaatsvinden, misschien komen er wel enkele workshops, tijdens de Hoogmis op zondag zal er ook gezongen moeten worden en natuurlijk ook veel aandacht voor het invullen van de vrije tijd), omdat daar nu aan gewerkt wordt; misschien zijn er onder jullie die ook nog enkele goede ideeën hebben.

Waar het nu om gaat: wij willen zo snel mogelijk (vóór 30 juni) weten welke koren en met hoeveel personen zij denken te komen, omdat er vóór de zomervakantie slaapgelegenheid moet worden geregeld.

Ik hoop dat alle huidige Pueri Cantores-koren (13!) zo snel mogelijk willen reageren, ook degenen die onverhoopt hier niet bij aanwezig kunnen zijn.

Ik weet dat iedereen het natuurlijk druk heeft (een paar weken later begint de Adventstijd en daarna Kerstmis), maar misschien kan je al wat van dat repertoire laten horen.

Ik hoop van harte dat het nu eindelijk gaat lukken om bij elkaar te komen en svp: graag reageren!!

Ik wens jullie veel succes met jullie belangrijk werk!

Hartelijke groet,

Fons Ziekman, president PCN

04-08-2015

Terug