Home    Berichten    Agenda    Over ons    Lidkoren    Nieuwsbrief    Contact    interne berichten

 
 

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 

 
Welkom bij Pueri Cantores Nederland
Welkom op de website van de Nederlandse afdeling van de Internationale organisatie Pueri Cantores.
Wereldwijd zijn vele honderden jongens-, meisjes- en kinderkoren lid van Pueri Cantores.
 
Als Nederlandse afdeling van de internationale federatie, zetten wij ons in voor kwalitatief goede kinderkoorzang.
Ons land kent vele kerkkoren. Een groot deel daarvan zijn kinderkoren die een paar keer per jaar een kerkdienst muzikaal opluisteren. Wij richten ons op de groep kinderkoren die zich van de rest wilt onderscheiden in kwaliteit.
We onderscheiden de gemengde kinderkoren, de meisjeskoren en de jongenskoren, al dan niet in combinatie met volwassenen. Vanwege het unieke karakter gaat een bijzondere aandacht naar de jongenskoren.
 
Op deze website vindt u algemene informatie over onze organisatie. Daarnaast kunt u zien welke Nederlandse koren onder Pueri Cantores vallen, is er een agenda waar activiteiten van onze organisatie zowel nationaal als internationaal staan, maar ook  bijzondere activiteiten van de individuele koren.
 
Onze lidkoren kunnen op de site inloggen en beschikken dan over een uitgebreide database van de koren en een groeiende database van koormuziek.
 
Wilt u met uw koor lid worden van Pueri Cantores? Of wilt u in kunnen loggen, zodat u ook over deze uitgebreide informatie beschikt? Dan kunt u dit via het contactformulier aangeven.